avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Corinacory

Activitate Corinacory

am avut fisa de pontaj in primul an atat ..dupa care nu a mai adus și nici condica...noi lucram la o spălătorie self service ca personal curățenie și întreținere .pus detergent și tot ce trebuie facut ...și lucrez 2 zile cu 2 libere de la 8:00 la 20:00 și în iunie sunt 4 ani de când lucrez aici ,
dar abia acu 2 săptămâni am mai auzit despre un caz asemănător și am zis sa vad și eu dacă e ok ...vă mulțumesc pentru răspuns!
Nu am fost pontata deloc. Eu lucrez 8 ore pe zi.. și în unele luni am fost pontata 2 zile în unele 5 . Și când a venit sa discutam a zis ca nu am cei face ca durează 5 ani și nu îmi convine... este adevărat?

Am încasat 2000 lei lunar ..uneori ii baga pe card , alteori mii dadea in mana ..la program de 8 ore pe zi am contractul la 8 ore perioada nedeterminata , dar ea ma pontat 2 zile pe luna și alteori 5 zile, a zis ca nu ii pot face nimic, chiar nu poate pati nimic?
Bună ziua, lucrez la o firma de 3 ani cu contract de 8 ore ,și acum câteva zile am aflat ca de fapt am fost pontata câte 5, zile pe luna , ce poate pati angajatorul, îmi mai pot recupera vechimea pentru pensie?
Bună ziua , sunt angajata de 4 ani la o firma cu program de 8 ore, zilele astea mi-am făcut un cont pe cnpp să-mi vad și eu dacă sunt asigurata corect și am văzut ca in unele luni eram trecuta cu 2 zile și în unele cu 5 , asta înseamnă că nu a plătit la stat pentru mine? Va rog sa ma ajutați cu un răspuns... ce pot face în cazul asta?
Bună seara , unde se găsește arhiva de la cariera de piatra Ovidiu Costanta , 1980 va rog , și arhiva electromontaj iasi 1981 , va rog din suflet sa ma ajutați, ii trebuie tatălui meu adeverință pentru pensionare!