avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate Lacris

Activitate Lacris

Răspuns la discuția Cu cine ramane copilul ?
Tatăl insista sa il ia la el pentru cateva zile.Copilul refuza si daca la chemat aici in oras si sa stea la un hotel a considerat asta o ofensă.Maine am stabilită o întâlnire cu un avocat.
Avocat Neagu Elena a scris:

Se poate stabili un program de vizita, in perioada in care tatal revine in tara, la domiciliul dvs.
Ar fi indicat sa luati legatura cu un avocat pentru a stabili cu acesta strategia de aparare si a va expune toate variantele pe care le aveti la dispozitie, pentru a alege in cunostinta de cauza.

Răspuns la discuția Cu cine ramane copilul ?
Tatăl este navigator iar eu ca mama lucrez ca asistent de farmacie.Nu locuim in acelasi oras,iar copilul de 7 ani s-a nascut si a crescut in orasul in care domiciliază si acum cu mine. Cu tatal si cu familia din partea lui nu are o relație bună.Tatal fiind agresiv verbal atat cu mine cat si cu copilul. În cazul în care audiat va fi si minorul acesta nu accepta ideea ca stea separat de mine nici macar o zi. Nu stiu cum se va putea stabili programul de vizita in conditiile astea.

apasati pe raspunde
Buna ziua,în cazul în care doi parteneri au trăit în concubinaj timp de 9 ani,minorul rezultat din relatie cu cine ramane?Tatal ma santajeaza ca merge in instanța,motivand ca apartamentul in care locuieste copilul este mic.Precizez ca apartamentul este cu 2 camere si locuim impreuna cu părinții mei,dar aici am locuit de cand s-a nascut copilul..Ce pași legali trebuie sa urmez pentru a pune capăt presiunilor lui?Multumesc.