avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Dafina.D

Activitate Dafina.D

Buna ziua, sub ce forma as putea oferi servicii de resurse umane? II, PFA, SRL? E vorba de CAEN 7830. Nu știu care din acestea e compatibila cu acest cod CAEN și nici ce presupune fiecare dpdv al taxelor/impozitelor. Ma puteți ajuta, va rog?
În condițiile impuse de acest virus, angajatorul ne-a asigurat condiții pentru munca de acasă. Acum dorește reîntoarcerea angajaților la sediu, respectând indicațiile autoritatilor, pentru o săptămână pe lună și dorește să impuna obligativitatea muncii 3 săptămâni de acasă și 1 săptămână la sediu printr-un act adițional. Activitatea s-a desfășurat în condiții f bune in tot acest timp și ne putem desfășura în continuare de acasă fără niciun fel de probleme. A mai și făcut sondaje de opinie cu perioadele când dorim întoarcerea la sediu.

Nu vedem rostul și nici scopul acestei impuneri și dorim să știm dacă suntem obligați să semnăm acele acte adiționale, în condițiile în care inca exista risc de infecție cu virusul asta și activitatea se poate desfășura 100% de acasă.

Mulțumesc anticipat!