avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM

În condițiile impuse de acest virus, angajatorul ne-a asigurat condiții pentru munca de acasă. Acum dorește reîntoarcerea angajaților la sediu, respectând indicațiile autoritatilor, pentru o săptămână pe lună și dorește să impuna obligativitatea muncii 3 săptămâni de acasă și 1 săptămână la sediu printr-un act adițional. Activitatea s-a desfășurat în condiții f bune in tot acest timp și ne putem desfășura în continuare de acasă fără niciun fel de probleme. A mai și făcut sondaje de opinie cu perioadele când dorim întoarcerea la sediu.

Nu vedem rostul și nici scopul acestei impuneri și dorim să știm dacă suntem obligați să semnăm acele acte adiționale, în condițiile în care inca exista risc de infecție cu virusul asta și activitatea se poate desfășura 100% de acasă.

Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:42, 2 Iunie 2020
Nu sunteti sa semnati acele acte adiționale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia angajatului de infectare covid mihaela022005 mihaela022005 Sunt angajata intr-o institutie in care avem deja 5 angajati confirmați și internați cu virusul Covid. Problema este ca avem 2 sedii și în sediul ... (vezi toată discuția)
Poate fi un angajat sa treaca de la munca la domiciliu la munca de birou? Cassy90 Cassy90 Salut! sunt angajat de cativa ani la o firma, desfasurand doar munca la domiciliu.Recent angajatorul a anuntat ca ne va chema sa muncim de la birou si as dori ... (vezi toată discuția)
Sunt angajata, de 13 ani, a unei firme cu sediu social in cluj ... danielasimona danielasimona Sunt angajata, de 13 ani, a unei firme cu sediu social in Cluj si punct de lucru in Bucuresti.Incepand cu data de 01.10.2020, am semnat un act aditional pentru ... (vezi toată discuția)