Am închiriat un apartament acum 7 ani nemobilat. Nu am facut contract de nici un fel. Acum am inceput sa avem probleme cu banii si nu am platit 3 luni si intretinerea din iarna asta.
A venit proprietarul si am vorbit frumos sa eliberam in o saptamana. Am facut un transport iar in ziua urmatoare trebuia sa luam si restul lucrurilor dar a plouat si nu am mai putut iar proprietarul a venit croit spre seara si a schimbat iala cu lucrurile noastre ramase inauntru. Initial discutia a fost sa ne luam lucrurile si sa platim la intretinere si restul banilor le dam in timp daca mai vrem(asa a zis proprietarul). Bineinteles noi am refuzat asa ceva sa nu mai platim si i-am zis ca dam intretinerea si restul banilor le dam fara discutie odata ce putem. Însă acum oamenii s-au sucit si tot schimba ce cer. Ma fac sa fac drumuri inutile. Au aparut niste costuri nejustificate la intretinere(bagate din burta) Fac pe nebunii ca stiu ca au lucrurile noastre.
Eu nu ii mai las si merg la politie. As vrea sa stiu ce amenda luam noi ca am locuit si platit chirie fara nici un fel de contract. Si care sunt consecințele daca nu ma inteleg cu ei si merg pe calea justiției.