avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate Anamaria1209

Activitate Anamaria1209

Bineînțeles ca le voi spune unde merg. Chiar dacă o sa se supere ca am plecat,trebuie sa accepte . E vorba doar de vacanța de vara
Doar bunica mai Trieste și are 87 de ani. Nu au cum....vreau sa stau acolo. Acolo ma simt bine,la țara,cu prietenii. Nu mai suport scandalurile de acasa . Pana la urma merg la bunici mei,nu la străini
Părinții nu o sa sune la poliție deoarece sunt la un liceu militar,și se gândesc ca o sa ma bage in probleme deoarece orice contact de al meu cu poliția trebuie raportat la liceu
Părinții mei o țin intr-o continua cearta cu mine iar eu nu mai suport. Nimic din ce fac nu e bine. Vreau sa merg la bunicii mei măcar cât e vacanța de vara,dar ei nu ma lasa. Nu stiu de ce. Țin sa Menționez ca bunicii mei sunt oameni buni,nu va gândiți ca părinții m-ar proteja de ceva de acolo. Efectiv nu mai suport . Plâng in fiecare seara și nu pot purta o Conversație cu ei. Am decis sa merg singura la bunici și sa stau acolo DOAR cât e vacanța de vara. Am 16 ani. Ce riscuri ar fi ca am plecat ?