avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am 16 ani și vreau sa plec de acasa
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am 16 ani și vreau sa plec de acasa

Părinții mei o țin intr-o continua cearta cu mine iar eu nu mai suport. Nimic din ce fac nu e bine. Vreau sa merg la bunicii mei măcar cât e vacanța de vara,dar ei nu ma lasa. Nu stiu de ce. Țin sa Menționez ca bunicii mei sunt oameni buni,nu va gândiți ca părinții m-ar proteja de ceva de acolo. Efectiv nu mai suport . Plâng in fiecare seara și nu pot purta o Conversație cu ei. Am decis sa merg singura la bunici și sa stau acolo DOAR cât e vacanța de vara. Am 16 ani. Ce riscuri ar fi ca am plecat ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:17, 6 Iunie 2020
Nu poti discuta cu bunicii sa vina sa te i-a la ei o perioada sau toata vacanta?
Daca pleci singura...parintii pot anunta politia, acestia sa te caute si aduca aacasa...
Părinții nu o sa sune la poliție deoarece sunt la un liceu militar,și se gândesc ca o sa ma bage in probleme deoarece orice contact de al meu cu poliția trebuie raportat la liceu
as zice sa nu te bazezi pe asta. Vorbeste cu bunici sa iti convinga parintii sa te lase la ei.
Doar bunica mai Trieste și are 87 de ani. Nu au cum....vreau sa stau acolo. Acolo ma simt bine,la țara,cu prietenii. Nu mai suport scandalurile de acasa . Pana la urma merg la bunici mei,nu la străini
Menționez ca bunicii mei sunt oameni buni,

Doar bunica mai Trieste și are 87 de ani.

In fine..
Poti vorbi cu parintii, daca tot nu va intelegeti sa te lase sa pleci.
Anunta-i ca pleci.

Alte discuții în legătură

Am 16 ani și vreau sa merg la bunici M-popescu M-popescu Buna ziua,am 16 ani împliniți in luna mai,și as dori sa stiu dacă se poate sa merg cât e vacanța de vara la bunicii mei,dacă părinții nu ma lasa. Ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva ... Ioanaioana2007 Ioanaioana2007 Bună ziua , sunt o fată în vârstă de 16 ani și câteva luni și vreau să plec de acasă la familia iubitului meu care este și el , tot minor . Înainte ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani și doresc să plec de acasă din pricina părinților Porima Anamaria Porima Anamaria Bună seara , am 16 și doresc să plec de acasă. De 6 ani încoace tata consumă mult alcool. În fiecare zi și noapte face scandal , certuri , adresează ... (vezi toată discuția)