doamna avocat eu m-am referit ce act juridic reglementeaza notificarea nu daca ea reglementeaza ceva
si daca daca o pot folosi inaintea proceduri din 720 indice 1 ?dar ce rost are daca tot e nula numai asa de dragul de a folosi-o ???
domnule avocat ,sincer va multumesc
asa este notificarea de reziliere a unui contract fara respectarea in prealabila a proceduri 720 indice 1 cpc este nula
mi-ati raspuns scurt si la obiect si va admir poate o sa ne cunoastem
si eu sunt absolvent al facultati de drept cu 10 numai ca de 6 ani nu am mai activat efectiv in aceasta profesie cu toate ca mi-a placut f mult si inca ma simpt f atras de ea
cu deosebita stima
manager
jr alexandru vasile
stimata doamana avocat eu am intrebat concret ce act juridic reglementeaza notificarea si ce este ea ???
ca ea sperie sau nu pe cineva sau nu nu are importanta ca legile nu se aplica cu presupuneri si concret de aceea ,sincer vreau sa vb-im la concret
va multumesc pentru intelegere
va multumesc pentru raspuns,sincer .
dar dupa parerea mea 720 indice 1 reglementeza procedura premergatoare actiunii in instanta printr-o cerrere de conciliere sau mai pe scurt spus incercarea de a rezolva un litigiu pe cale amiabila
dar intrebarea mea ramane ce reglementeaza NOTIFICAREA daca pot folosi notificarea inaintea cereri de conciliere (eu stiu ca nu prevalandu-am de 720 indice 1 )