avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate Ibinceanumarian

Activitate Ibinceanumarian

Răspuns la discuția Divort
Mam referit ca an actul de divort fata sa fie trecuta la mine dar da locuiaca la maicasa. Cat timp e permis pentru a ne gandi an privinta semnari div.si nu trebuia sa fie si un raport dela autoritatea tutelala
Cine pote sami spuna si mie daca divortam la notar si ajungem la o antelegere si dupa aia ne razgandim suntem obligati sa mai semnam iar daca sotia nu mai poarta numele mai poate avea drepturi de semnatura asupra copilului sa hotarasca ia singura sau trebui si acordul tatalui
Am ancercat la notar da notaru spune ca nu se poate cu privire la fata sa fie trecuta la mine si sa stea la maicasa si nici cu numele nam cazut de acord ca eu nu vreau sa ami mai poarte numele da sotia vrea ce se poate face pe mine ma intereseaza problema cu domiciliu fetei sa fie trecuta la mine dar sa stea la maicasa
Cine pote sami spuna si mie daca copilu poate fi trecut la mine daca div la notar dar sa stea la maicasa
Nam divortat numai ca eu stau an bucuresti si fata e an satu mare si as vrea so iau si la mine pana divortam sa stea si cu mine da nu vreau sa am probleme cu politia daca ma duc so iau de acolo
Daca nu suntem divortati pot sa iau si eu copilu la mine pana divortam sau am probleme cu autoritatile
Buna ziua am o antrebare se mai poate divorta la notar
Cum poate pleca decat daca are ordin judecatoresc sau cum
Cine pote sami spuna si mie daca este custodia la un singur parinte poate pleca din tara cu copilu fara acordu celuilant
Cine stie cum pot loa legatura cu un avocat din satu mare