avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate Udrea.Paul

Activitate Udrea.Paul

Buna ziua, este vorba despre o cota parte la casa intre A si B. A a plecat din imobil luand anumite lucruri ( avand factura si chitante pe acestea). B a depus o plangere pentru furt la politie contra A si a schimbat incuietorile de la usa.
A a contactat un avocat, care a spus ca nu mai poate intra pe proprietate deoarece B va putea depunde/ spune ca A a furat si altele dupa. Cum poate A reintra pe proprietate fara sa fie atacata ulterior.
Răspuns la discuția Accident motor-camion

Declaratia martorului

mtomescu a scris:

Ce dovezi aveti despre sicanarea cu camionul? Ati spus ca politistii au schimbat dovezile accidentului. Nu pun la indoiala spusele Dvs, spun ca trebuie sa le dovediti. Asta conteaza in fata legii...

Buna ziua, ma numesc Udrea Paul.
In urma cu 3 luni am avut un accident cu motorul, fiind depasit de un camion, care a tras agresiv dreapta pentru evitarea unei masini din sens opus, eu fiind impins in sant de pe partea dreapta. Desigur camionul și-a continuat drumul, soseaua era umeda, iar banda continua. Tin sa precizez ca aveam o viteza intre 60-70km/h deoarece eram intre curbe, soseaua umeda, si vizibilitate putin redusa (farul nu bate departe). Masima de pe sensul opus sau oprit sa sune la 112 si saimi ofere ajutor. Martori au spus tot ce sa intamplat, cu camionul etc, eu fiind treaz am vazut si auzit tot in timpul acesta (avand doar un picior rupt).
Problema este ca politisti, agentul si persoana responsabila de dosarul meu au trecut in scris: neadaptarea vitezei si pierderea controlului motociclete pe soseaua umeda, despre camion .. nimic, nu exista. Tot odata la spital am primit o autorizatie de reparare si o dovada de permis. Permisul fiind retinut. Si o semnatura pentru preluarea sangelui. Nu am semnat nici un proces verbal sau ceva genu.
Este normal ca politisti a schimbe dovezile accidentului? Totodata imi tot spun ca nu il pot cauta deoarece nu am 90 de zile e spitalizare(trebuie a fiu in coma?).
Un sfat, va rog frumos
Multumesc