avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, cota parte 1/2 si plangere furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, cota parte 1/2 si plangere furt

Buna ziua, este vorba despre o cota parte la casa intre A si B. A a plecat din imobil luand anumite lucruri ( avand factura si chitante pe acestea). B a depus o plangere pentru furt la politie contra A si a schimbat incuietorile de la usa.
A a contactat un avocat, care a spus ca nu mai poate intra pe proprietate deoarece B va putea depunde/ spune ca A a furat si altele dupa. Cum poate A reintra pe proprietate fara sa fie atacata ulterior.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:16, 20 Iunie 2023
daca a locuia acolo si s-a mutat, doar cu cerere de reintegrare in locuinta depusa la instanta poate intra.
Pana una alta, sa il notifice pe coproprietar sa ii permita accesul, altfel ii va cere daune pt lipsa de folosinta.
Apelati la avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia locativa a mamei si a minorului Vicky1 Vicky1 Buna ziua Sunt divortata si stau intr-un apartament cumparat in timpul casatoriei cu fostul sot. De 3 ani de zile el este plecat din domiciliu si brusc ... (vezi toată discuția)
Sotia ma impiedica sa mai intru in apartament sbpackard170 sbpackard170 Buna ziua, Am fost plecat 3 luni in strainatate si cand m-am intors, sotia mea schimbase incuietorile la apartament si mi-a spus ca eu nu mai pot intra acolo. ... (vezi toată discuția)
Mi-am primit fostul soț în casa bun propriu, dar certurile și problemele au reapărut. am plecat la hotel pentru că mi-e frică de el, cum pot să-l evacuez? banculoredana banculoredana Buna ziua.. am divortat de fostul sot in 2014 la notar unde s-a facut si partajul bunurilor existente pe atunci..dupa divort mi-am construit singura o casa ... (vezi toată discuția)