avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Activitate Mija Adela 7

Activitate Mija Adela 7

Răspuns la discuția Vă rog mult putin ajutor.
Vă mulțumesc mult pentru raspuns. O seară plăcută. Să inteleg că am sanse sa recuperez pamantul? Sau bucatele pe 10 ani?
Bunicii sunt decedati si tatal meu este fiul lor. Sa inteleg ca am nevoie de certificatul tatalui meu? Tatal meu trăiește încă doar părinții sunt decedati. Un frate de-al tatalui meu a dat titlul acestui om ce lucreaza terenul, pe o suma de 150 ron. Dar nu figureaza el in acte. Sunt bunicii mei. Eu am doar copie titlu nu am originalul ptr ca se afla la aceasta persoana. As putea cu copie titlu de proprietate? Bunicii sunt pe numele care il port si eu in momentul de față. Mulțumesc mult pentru raspuns.
Bună ziua. Imi puteți spune cum se face acțiunea in evacuare? Mulțumesc. Succesiune inca nu imi permit ptr ca trebuie niste bani.

Eu vreau sa stiu cum pot rezolva cu acest pământ. Este pe numele bunicii titlu de proprietate, si cine are actul in original nu figurează el in acte . Eu platesc impozit de 10 de ani pe acest pamant.
Tatal meu mai este in viață. In rest sunt decedati.
Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria mi-a spus ca pamantul este la locul de casa unde locuiesc si este pe numele bunicii. Mentionez ca eu platesc impozit si pe teren de 10 ani. Cei de la primarie a zis ca daca vreau pot să-l bag la aflat, am făcut si treaba asta in anul 2017. Am primit doar in 2017 bucate si nu mi sa mai dat ca nu poate să-l lucreze pamantul de cel care are titlu . Am actele ca este băgat la aflat pana in 2027, dar lucreaza alrcineva si eu platesc impozitul. Ce as avea de facut? Mentionez faptul ca am doar copie titlu de proprietate si hartiile facute cu primaria pentru ca este bagat la aflat. Cei de la primarie a zis ca nu figureaza ca este pamantul al lui cine il lucrează ci este al bunicii mele. Va rog mult putin ajutor.