avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Activitate cristina ignat

Activitate cristina ignat

Domnule avocat Claudiu Lascoschi , la nenumăratele mesaje care le-am scris la serviciul clienti , mai mult de 15 in care am subliniat faptul ca nu am aderat la acest abonament și ca aderarea a fost abuziva fără consimțământul meu , suma de 300 RON fiind retrasa din cont fără acordul meu, iar anularea abonamentului Premium de pe site pur si simplu nu funcționează pina la final , ca sa pot Închide contul, am primit confirmarea ca pe 07.07.2020 nu va fi prelungit abonamentul Premium. Însă nu au specificat dacă îmi returnează suma de 300 RON.
Ce demersuri por face ca sa pot recupera banii?
Mulțumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Închideți contul bancar.
Acest lucru rezolva situația.
In rest, va trebui sa va verificați lunar alte conturi desi este redusa probabilitatea sa va mai ia bani.
Daca nu mai folosiți cont bancar s-a terminat cu totul problema.

Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București

Ai rezolvat ? Sint disperata. Nu știu cum sa procedez sa închid și sa anulez definitiv contul . Te rog , spune-mi și mie ce ai făcut?

Ejandor a scris:

Pe mine nu ma lasa site-ul sa intru, numai daca platesc ce nu am de gand sa fac. Din pacate banuiesc ca profilul sta activ...

As dori niște sfaturi florin4563 . Va rog sa ma ajutați sa ma retrag și eu. Pe 7.05.2020 m-am înscris cu 59.9 , pe 7.06 mi-au retras 300 RON deja nu am aderat la abonament Premium și acum m-au anunțat ca sint in continuare cu abonament activ . Am tot încercat sa anulez dar nu ajung pina la finalizare. Iar dacă nu anulez abonamentul nu pot șterge contul . Cum sa fac ca sa nu n-ai retragă automat 300 RON??? Va rog , aștept îndrumări. Va mulțumesc din suflet.

cristinna99 a scris:

florin4563 a scris:

Mail-urile pe care le-am trimis au fost trimise pe adresa "collections@be2.com",asa cum e mentionat si-n commentul meu de mai sus.Tot in commentul meu gasiti exact pasii si o parte din mail-urile trimise lor.
Daca doriti exact mail-urile trimise, puteti lasa o adresa de mail sau alta metoda prin care sa va fac un forward la mail-uri,pentru ca sunt vreo 5-6 mail-uri.

Buna ziua, sunt intersata si eu de detaliile acestea. Multumesc ! (nu stiu , puteti sa trimiteti respectivele mesaje pe mailul meu alocat pe acest forum ? )

florin4563 vreau ajutorul tău sa-mi spui pașii de anulare Premium si stergere definitiva de pe site Singles50, nu vreau Sa ma trezesc cu niște sume enorme fără sa beneficiez de nimic!!!!
Va rog sa ma ajutați sa ma retrag și eu. Pe 7.05.2020 m-am înscris cu 59.9 , pe 7.06 mi-au retras 300 RON deja nu am aderat la abonament Premium și acum m-au anunțat ca sint in continuare cu abonament activ . Am tot încercat sa anulez dar nu ajung pina la finalizare. Iar dacă nu anulez abonamentul nu pot șterge contul . Cum sa fac ca sa nu n-ai retragă automat 300 RON??? Va rog , aștept îndrumări. Va mulțumesc din suflet.
Răspuns la discuția Frauda website?
buna ziua,
acelasi lucru am patit si eu. cum ai rezolvat problema? Ai recuperat banii si ai reusit sa incizi contul?
buna ziua,
acelasi lucru am patit si eu . M-am inscris pe siteul singles50.ro , am achitat pe 07.05.2020 59.9 ron pentru o luna sa vad cum functioneaza , si pe data de 07.06.2020 s-a retras din contul meu 300 ron , fara a initia si aproba tranzactia . Nu am primit nimic pe email , nu am incheiat nici un contract pentru a ma abona lunar . Nu stiu cum sa procedez ca sa inchid si sa anulez orice fel de legatura cu acest site. mi-i se pare abuziv cum procedeaza. exista sanse sa recuperez suma de 300 ron?