avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Ely85

Activitate Ely85

Răspuns la discuția Somaj
Firma la care am lucrat ma trimis acasă fără plată între timp m-am interesat la casa de pensii daca eu sunt in regula și am aflat ca nu imi lucrase în cartea de munca două luni am luat legatura cu un avocat și le am trimis o sesizare sa mi rezolve cu actele sa ma bage în somaj .Dar acum cand mi au dat actele anexa 7 nu este bună .Credeți că îmi pun bețe în roata sa nu pot lua șomajul? Cand ma duc la AJOFM mi se spune nu sunt bune actele , revin la firma imi da actele cand merg din nou la AJOFM iar nu sunt bune actele .Eu nu mai inteleg nimic .Ce trebuie să fac și unde să merg?
Am fost la AJOFM și mi sa spus ca nu este complect dosarul sa greșit la acte .Dar nu am inteles de ce AJOFM nu ma sună sa mi spuna ca dosarul nu e gata și imi lipsesc acte având nr meu . Dacă nu aș fi mers eu a 2 oară eu nu as fi știut că nu e dosarul gata .Imi puteți spune ce trebuie să fac ca această doamna sa nu imi mai tina dosarul pe loc ?

- Apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți publicați un nou mesaj. Mulțumesc. -
Mâine o sa merg la AJOFM .Vă mulțumesc frumos!

Cornel Vasile a scris:

Mai sesizati inca o data aceste aspecte conducerii AJOFM-ului.

Am sunat azi si mi sa spus ca dosarul este gata de mult dar nu știe de ce respectiva care se ocupa de dosar nu ma contactat. In condițiile in care au nr meu.

Cornel Vasile a scris:

Intrebati la AJOFM ce s-a intamplat cu dosarul dvs.

Discuție Somaj
Bună ziua! Am depus actele de șomaj în data de 23 aprilie 2020 și nu am primit niciun răspuns nu ma sunat nimeni. Am colege care au luat șomajul și au semnat de două ori carnetul. Nu inteleg de ce? Iar o alta colegă nici nu a semnat nici nu a primit carnetul și ia venit somajul