Bună ziua! Am depus actele de șomaj în data de 23 aprilie 2020 și nu am primit niciun răspuns nu ma sunat nimeni. Am colege care au luat șomajul și au semnat de două ori carnetul. Nu inteleg de ce? Iar o alta colegă nici nu a semnat nici nu a primit carnetul și ia venit somajul
Am sunat azi si mi sa spus ca dosarul este gata de mult dar nu știe de ce respectiva care se ocupa de dosar nu ma contactat. In condițiile in care au nr meu.
Cornel Vasile a scris:
Intrebati la AJOFM ce s-a intamplat cu dosarul dvs.
Am fost la AJOFM și mi sa spus ca nu este complect dosarul sa greșit la acte .Dar nu am inteles de ce AJOFM nu ma sună sa mi spuna ca dosarul nu e gata și imi lipsesc acte având nr meu . Dacă nu aș fi mers eu a 2 oară eu nu as fi știut că nu e dosarul gata .Imi puteți spune ce trebuie să fac ca această doamna sa nu imi mai tina dosarul pe loc ?
- Apăsați pe Răspunde, nu pe Citează, când vreți publicați un nou mesaj. Mulțumesc. -
Somaj
nicolsim
Buna seara.
Va rog daca ma puteti lamuri, ca nu stiu cum sa procedez: de la 1 martie urmeaza sa trimit doua persoane in somaj.
Carnetele de munca sunt la ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj
dante7
Buna,
M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Cim nesemnat de angajat
misca
Revin cu o intrebare.
In urma disponibilizarii am ramas fara loc de munca, dar in urma unui interviu am fost contactat de o SC... M-am prezentat in data de 24 ... (vezi toată discuția)