avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna seara.
Va rog daca ma puteti lamuri, ca nu stiu cum sa procedez: de la 1 martie urmeaza sa trimit doua persoane in somaj.
Carnetele de munca sunt la scant . Cum procedez? ma duc sa ridic carnetele chiar daca nu sunt scanate? apoi se duc din nou la scanat de fiecare om in parte?

Cel mai recent răspuns: ramo29 , utilizator 15:35, 10 Februarie 2011
1. Mergeti la Casa de Pensii unde sunt carnetele la scanat si rugati sa va dea carnetele de munca mai repede, le spuneti si pentru ce.
2. Se poate face scanarea repede, chiar si in aceeasi zi, si apoi sa va dea carnetele.
multumesc!
Buna ziua,
Am depus dosarul de somaj cu data de 01.11.2010 si nici acum nu am primit somajul pentru ca firma la care am lucrat are sediul in bucuresti si cei de acolo de la AJOFM nu au trimis stagiul de cotizare la AJOFM in Alba(unde am depus dosarul).
Ce pot sa fac?
Multumesc anticipat
1. Comunicarea intre institutiile statului este mereu greoaie desi au la dispozitie calculatoare si internet.
2. Rugati pe cei de la AJOFM Alba sa insiste la colegii lor de la Bucuresti sa trimita mai repede documentatia.
3. Puteti face o sesizare, pe e-mail, la ANOFM.
Multumesc mult pentru raspuns.
Am sunat de nenumarate ori la AJOFM Alba si i-am rugat sa rezolve situatia, mai nou nici nu-mi mai raspund la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartile de munca si ajutorul de somaj ccraciun ccraciun Sunt intr-o situatie disperata .Sunt din Alexandria . La data de 01.11.2010 am primit preaviz de la o firma care are sediul la Bucuresti . Am avut concediul ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)
Somaj fara calificare lazarfloriana lazarfloriana buna ziua,astazi mama mea a fost sa isi depun dosar de somaj dar a fost oprita pentru ca nu are calificate de la vechiul loc de munca de acum 15ani.cum trebuie ... (vezi toată discuția)