avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj

Bună ziua! Am depus actele de șomaj în data de 23 aprilie 2020 și nu am primit niciun răspuns nu ma sunat nimeni. Am colege care au luat șomajul și au semnat de două ori carnetul. Nu inteleg de ce? Iar o alta colegă nici nu a semnat nici nu a primit carnetul și ia venit somajul
Cel mai recent răspuns: Ely85 , utilizator 18:17, 18 Iunie 2020
Firma la care am lucrat ma trimis acasă fără plată între timp m-am interesat la casa de pensii daca eu sunt in regula și am aflat ca nu imi lucrase în cartea de munca două luni am luat legatura cu un avocat și le am trimis o sesizare sa mi rezolve cu actele sa ma bage în somaj .Dar acum cand mi au dat actele anexa 7 nu este bună .Credeți că îmi pun bețe în roata sa nu pot lua șomajul? Cand ma duc la AJOFM mi se spune nu sunt bune actele , revin la firma imi da actele cand merg din nou la AJOFM iar nu sunt bune actele .Eu nu mai inteleg nimic .Ce trebuie să fac și unde să merg?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj nicolsim nicolsim Buna seara. Va rog daca ma puteti lamuri, ca nu stiu cum sa procedez: de la 1 martie urmeaza sa trimit doua persoane in somaj. Carnetele de munca sunt la ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Cim nesemnat de angajat misca misca Revin cu o intrebare. In urma disponibilizarii am ramas fara loc de munca, dar in urma unui interviu am fost contactat de o SC... M-am prezentat in data de 24 ... (vezi toată discuția)