Imi trebuie scrisoare de bonitate bacara de la banca cu care lucreaza a doua societate sau este de ajuns declaratie data de administrator la notariat ca soc la care este administrator nu are datorii fiscale catre stat, persoane juridice sau fizice din Romania?
Mersi ptr raspunsuri!
Va doresc o zi buna tuturor!
Vreau sa introduc la obiectele de activitate ale unei firme si Codul Caen 6619-Activitati auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activitati de asigurari si fonduri de pensii.
Imi trebuie autorizatie pentru aceasta activitate? Daca da, unde se elibereaza?
Multumesc anticipat!!
Multumesc mult pentru informatii.
As mai avea o intrebare....
Trebuie cumva si procura data la notariat din partea societatii cipriote catre persoana imputernicita sa semneze contractul de cesiune de p.s. si actul constitutv, in care sa se stabileasca in mod clar ce anume poate sa semneze imputernicitul si ce nu?
Multumesc!
Am un S.R.L. cu 2 asociati. Cei doi asociati vor sa cesioneze partile lor sociale catre o societate din Cipru (limited), care la randul ei este detinuta de o alta societate din Cipru (tot limited).
Cu documentele necesare din partea S.R.L.-ului stiu ce e de facut.
Ce documente imi trebuiesc din partea societatii din Cipru?
Trebuie hotarare din partea societatii prin care imputerniceste pe cineva sa semneze actul constitutiv al S.R.L.-ului?
Daca firma din Cipru ar fi fost detnuta de o persoana fizica, ar fi fost simplu: declaratie asociat, specimen de semnatura, cazier fiscal..
Dar in situatia in care este detinuta de o alta societate, ce este de facut?
Multumesc mult pentru ajutor!