avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate Razvan1405

Activitate Razvan1405

Răspuns la discuția Investigatii suplimentare RCA
Termenul de 5 zile, se calculează în functie de data în care a fost pus la posta sau data la care l-am primit?

Ioan Ciobanu a scris:

Intentia asiguratorului de a efectua investigatii suplimentare se notifica pagubitului in termen de 5 zile de la data deschiderii dosarului de dauna.. Nerespectarea acestei prevederi decade asiguratorul din dreptul de a face investigatii suplimentare si este obligat sa plateasca despagubirea.
ing. Ioan Ciobanu

Bună seara,
Care este termenul maxim pentru efectuarea investigațiilor din partea asigurătorului RCA în cazul în care acesta are suspiciuni cu privire la o TAMPONARE auto?
Bună seara.
Numele meu este Răzvan.
Am fost implicat într-o tamponare auto și eu sunt cel păgubit. A fost inspectorul de dauna și a fotografiat mașina. Acesta mi-a solicitat sa ma deplasez într-un service autorizat pentru efectuarea unei reconstatari și a unei diagnoze computerizata pentru ca mașina are și airbag-ul de la șofer declansat. Trebuie sa fie și inspectorul de fata la efectuarea reconstatarii și a diagnozei, sau pot merge doar eu și apoi sa le trimit devizul? Întreb pentru ca luni duc mașina în service și dumnealui nu poate ajunge. Tot atunci va intra și în reparație.
Răspuns la discuția Dauna auto - decontare reparație
Asta voi face. Trebuie sa fie și inspectorul de fata la efectuarea reconstatarii și a diagnozei, sau pot merge doar eu și apoi sa le trimit devizul? Întreb pentru ca luni duc mașina în service și dumnealui nu poate ajunge. Tot atunci va intra și în reparație.
Bună ziua.
Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind deplasabila. După efectuarea pozelor mi-a spus ca trebuie sa merg într-un service autorizat pentru reconstatare și diagnoza computerizata din cauza airbag-ului sărit de la șofer. Fiind în criza de timp, as putea merge într-un service autorizat sa îmi repare mașina și apoi sa îmi deconteze factura?