avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate GalLacika

Activitate GalLacika

Firma a virat pana la data de 25 Septembrie contributia pentru luna August dupa angajatii, care au fost in somaj tehnic, ca si in luniile anterioare, dar de data asta ajofm solicita plata contributiei tuturor angajatiilor nu numai pentru cei care au fost in somaj tehnic.
Buna ziua

Pentru luniile Iunie si Iulie firma a primit ajutorul de stat, 41,5% cu conditia platiilor contributiilor angajatiilor care au fost in somaj tehnic. Pentru luna August, nu am primit ajutorul de stat deoarece cei de la AJOF sustin ca , contributiile trebuie platite dupa toti angajati si nu numai dupa cei care au fost in somaj tehnic.
In lege nu este specificat ca o firma sa primeasca ajutorul de la stat, 41.5 %, trebuie sa plateasca contributiile dupa toti angajati sau numai dupa angajati care au fost in somaj tehnic.
Este legal ca pentru ultima luna sa ceara plata sumei declarate in D112 pentru obtinerea ajutorului pentru luna August?
De ce a fost acceptata plata partiala pentru primele 2 luni si acuma vor toata suma?

Multumesc frumos
Buna ziua
Avem un sejur rezervat in Bulgaria, cu plecare pe 13 Iulie. Am solicitat reprogramarea sejurului pentru anul viitor dar am primit un raspuns ca se poate face numai cu penalizare. Mi se pare aberant ca dupa ce am platit excursia 100%, Hotelul a folosit bani nostri, iar cu pandemia asta mondiala ne este frica sa mergem in excursie si vor sa ne taxeze.
Puteti sa ma ajutati cum se poate rezol;va aveasta situatie? Vreo sansa pentru recuperarea baniilor?
Multumesc frumos