avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Activitate Fănuș 000

Activitate Fănuș 000

Răspuns la discuția Alcoolemie la volan
Nu scrscrie nimic de suspendare a permisului de conducere sau de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule
Condamnă inculpat la Pedeapsa 10 luni închisoare.
In baza art.91 C pen.,suspenda sub supraveghere executarea pedepsei cu închisoarea pe durata termenului de încercare de 2 ani,stabilit conform art.92 C pen
Daca un prieten care a primit o sentință definitivă și irevocabilă cu 10 luni de închisoare cu suspendarea aplicării pedepsei pe termenul de încercare de 2 ani ce se intampla cu permisul de conducere îi este anulat și pe ce perioada
Se poate prelungi dovada de circulație pe perioada cercetarii penale pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice daca a fost emisă fără drept de circulație
Se poate prelungi dovada de circulație pe perioada cercetarii penale daca este fara drept de circulație
La ora 16:30 a fost ultimul pahar la 20,00 Am suflat în alcooltest si a ieșit 0,60 si la prima probă am ajuns la 21:30 si a doua la 22:30 cei drept nu prea am mâncat iar azi am fost la poliție și agentul care a instrumentat dosarul mia zis ca au ieșit analizele si ca au ieșit 2,00 sau 2,05 cam asa isi aminteste el dar mi se pare exagerat de mult se poate asa ceva
Dacă in alcooltest a iesit 0,60 in aerul expirat poate iesi in sânge 2,00 sau 2,05 este posibil așa ceva
Dacă in alcooltest a iesit 0,60 in sânge poate iesi 2 sau 2,05 este posibil așa ceva
Poate procurorul să dea amenda penală fără să mai trimita dosarul la judecata si sa imi recuperez permisul înapoi mai repede
Dar dacă am noroc si primesc o pedeapsă cu amânarea aplicării pedepsei,se dispune suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile.si de când începe perioada de cand rămâne definitiva hotărârea sau se ia in calcul perioada in care in timpul procesului.