avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Activitate Eisa

Activitate Eisa

multumesc mult !
multumesc mult , dar va rog sa mi spuneti,aratati calculele , cum ati ajuns la aceasta valoare .
cat este pe luna si cat e pentru tot anul detaliat , daca se poate !
multumesc!
da , imi cer scuze CAS!
35 ani .
F nascuta in 1.02. 1968
multumesc mult !
buna ziua ,
va rog sa ma ajutati cu un calcul legat de pensie ,sau sa-mi spuneti cum se procedeaza :
Daca in anul 2022 s-a depus contributia de pensie -CASS ul obligatorie de 638 lei /luna ( 638 lei /luna X 12 luni = 7656 lei ) , atunci ce punctaj lunar se obtine si ce punctaj mediu al pensiei va rezulta in acest an ?
; mentionez ca vechimea este de 35 ani .
multumesc
Răspuns la discuția Scadere indice salarizare
Va multumesc mult .
Cu stima
" ultimii 3 ani nu sunt prescrisi ..." , chiar daca indicele de salarizare a fost scazut in 2006 ?

Pot da in judecata revenirea la indicele e salarizare din 2006 dar doar pentru ultimii 3 ani ?
Multumesc mult
Va multumesc mult pt raspuns .
Daca am intekes bine : nu pot sa mai fac nimic pt ca s-a prescris ?
Multumesc

Buna ziua ,
Va rog :
Lucrez intr o institutie in care marirea salariului se face prin inmultirea unui indice de salarizare pe functiile din institutie cuprins intr un tabel in CCM din fiecare an , cu salariul minim pe economie .
Anul trecut am observat ca , salariul meu nu a mai crescut de ceva ani pentru ca indicele de salarizare al functiei mele fusese scazut inca din 2006 fara sa ma anunte , fara consultare nici din partea angajatorului nici a sindicatului .
Sm depus un material la angajator pt revenurea la acel indice mai mare cf art din ccm dar raspunsul a fost scurt :NU .
Intrebarea mea este urmatoarea :
Pot da in judecata angajatorul pt revenirea la vechiul indice din 2006 si eventual sa mi dea diferenta acumulata sau nu ?
Adica , s a prescris aceasta posibilitate de proces ?
Am aflat de acest lucru anul trecut in 2019 .
Multumesc mult si astept raspuns
Cu stima,