avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Activitate Ilies radu ionel

Activitate Ilies radu ionel

Răspuns la discuția 0,60 in aerul expirat
Sa inteleg ca daca cer o amanare a pedepsei in instanta,exista posibilitatea sa imi iau permisul inapoi?Care ar fi perioada maxima de amanare?....vorbind la modul general,pentru ca banuiesc ca absolut totul depinde de judecator
Buna ziua!Desi ma simt foarte prost in aceasta privinta,as avea cate intrebari pentru dvs!In urma cu cateva zile am condus sub influienta bauturilor alcolice autovehiculul proriu,in localitatea in care am domiciliul!Rezultatul aparatului etilotest a fost de 0,60!Precizez ca nu sunt un consumator frecvent de bauturi alcolice,si ca este prima ''problema cu legea'' pe care am avut-o vreodata!Din pacate am derapat,si sa produs un accident din care au rezultat doar pagube materiale!Mai exact masina mea,si un stalp de curent!Mentionez ca peste 2 saptamani ar fi trebuit sa ma prezint la examen pentru categoria C+E!Spuneti-mi va rog,la ce pot sa ma astept!Ce se va intampla cu permisul meu de conducere?Ce se poate intampla cel mai rau,in cazul meu,si care ar putea fi cel mai ''fericit'' caz, cu ghilimelele de rigoare!Va multumesc mult din suflet pentru orice sfat!