Buna ziua!Desi ma simt foarte prost in aceasta privinta,as avea cate intrebari pentru dvs!In urma cu cateva zile am condus sub influienta bauturilor alcolice autovehiculul proriu,in localitatea in care am domiciliul!Rezultatul aparatului etilotest a fost de 0,60!Precizez ca nu sunt un consumator frecvent de bauturi alcolice,si ca este prima ''problema cu legea'' pe care am avut-o vreodata!Din pacate am derapat,si sa produs un accident din care au rezultat doar pagube materiale!Mai exact masina mea,si un stalp de curent!Mentionez ca peste 2 saptamani ar fi trebuit sa ma prezint la examen pentru categoria C+E!Spuneti-mi va rog,la ce pot sa ma astept!Ce se va intampla cu permisul meu de conducere?Ce se poate intampla cel mai rau,in cazul meu,si care ar putea fi cel mai ''fericit'' caz, cu ghilimelele de rigoare!Va multumesc mult din suflet pentru orice sfat!
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va angajati avocat si sa va recunoasteti gresala.
Daca aveti intentia sa nu va recunoasteti gresala, va sfatuiesc sa va cumparati o valiza mare si solida necesara in penitenciar.
Discutati cu avocatul angajat care sunt pasii urmatori.
Lasati aia cu categoriile C si E pentru ... probabil alta viata!
Cel mai rau ... in sange aveti cam 1.2 deci se aplica prevederile art. 336 alin . 1 CP ,,Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.” adica maxima e de 5 ani puscarie!
DISCUTATI cu avocatul pe care vi-l angajati URGENT!
O solutie de amanare a aplicarii pedepsei v-ar avantaja din perspectiva permisului.
In caz de condamnare la amenda penala sau inchisoare cu suspendare sub supraveghere, permisul se anuleaza.
Sa inteleg ca daca cer o amanare a pedepsei in instanta,exista posibilitatea sa imi iau permisul inapoi?Care ar fi perioada maxima de amanare?....vorbind la modul general,pentru ca banuiesc ca absolut totul depinde de judecator
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii. Avocatul o sa va explice exact consecintele negative la care va puteti astepta in urma savarsirii faptei.
In functie de circumstantele reale ale savarsirii faptei si personale, o sa stabiliti impreuna cu avocatul ce modalitate de individualizare sa solicitati instantei.
Alcool la volan
sasadi
In 20 dec 2016 am facut gresala si m-am urcat băut la volan si am lovit o Masina care era parcata. La analizele de sânge am avut 2 la mie. Va rog daca imi ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
ipiroiu
Am facut o prostie mare,pe data de 22 Ianuarie 2016 am derapat si am intrat cu masina int-un stalp.Dupa 5 minute a aparut Politia in care am suflat in aparatu ... (vezi toată discuția)