avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Activitate Clarissa24

Activitate Clarissa24

Următoarea situație : stau la etajul 4 intr-un bloc din cartierul Dr taberei . De anul trecut din August îmi ploua in casa . Am făcut nenumărate cereri la director , din păcate fără succes . Acum mi se spune ca fonduri sunt dar trebuie o parte din cheltuieli sa fie acoperite de către vecini . Vecinii nu sunt toți de acord cu aceea plata . Îmi ploua in casa din cauza terasei care nu a fost bine făcută . Nu Știu cum sa procedez mai departe , am luat toate măsurile posibile care pot fi luate fără a lua un avocat . Precizez ca noi nu stam in țara și poate și de aceea nu își da nimeni interesul in a repara terasa. Apartamentul meu in acest moment este complet distrus, plin de mucegai , îmi cade faianța de pe pereți .In Conversația cu administratora blocului in speranța sa primim încurajări aau sfaturi ni sa spus ca cine ne-a pus sa ne luam apartament la etajul 4 și ca de unde vrem noi sa repare ei terasa... Nu îmi permit sa repar terasa și aparmentul pe banii mei ca altfel as fii făcut-o . Dacă a-ti putea sa ma sfătuiți ce sa fac mai departe v-as fii recunoscătoare. Vineri ne întoarcem in țara in speranța ca vom reuși ceva de aceasta data.