avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate giura alina

Activitate giura alina

Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Scuze, nu vreau sa va stresez, dar nu inteleg,el nu va putea fi adus in tara dupa sentinta pimita in Ungaria? Adica, nu isi poate efectua pedeapsa in Romania? Si in tara, ulterior nu va putea beneficia de eliberare conditionata dupa efectuarea a 1/3 din pedeapsa (se calculeaza si perioda de detentie efectuata in Ungaria?)
multumesc
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Deci, in cazul de fata doar dupa un verdict in partea autoritatilor ungare?Sotul meu nu a mai avut niciodata nici cea mai mica problema cu lege. Si cum ramane cu o eventuala eliberare conditionata?
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
pt . Covaci Talida

Nu m-ar deranja deloc sa va sun, dar ma gandesc ca este duminica si...
Cat despre presa, nu stiu cat de credibila sunt avand in vedere dovezile palpabile(foarte putine) pe care le detin. Totul este un mare secret si ma intreb de ce?
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Urmeaza (cine stie cand) sa fie judecat in Ungaria. Mi s-a spus ca se poate solicita extradarea doar dupa verdict. De sasa luni nu este gata expertiza in conditiile in care masina lui nu are nici cea mai mica zgarietura.etc
Răspuns la discuția Eliberare conditionata
Exista un avocat angajat in Ungaria,nu este cel din oficiu. Mi s-a spus in fata ca persoanele moarte sunt prea importante pentru a fi vinovate (directorul Peugeot Ungaria, secretar de stat in Ministerul Transporturilor).
Sotul meu este arestat in Ungaria din 15 feb 2008(omor in culpa -accident rutier). Sunt multe semne e intrebare asupra accidentului (sotul meu a fost trezit din parcare si arestat conform declaratiei unui martor).Se pare ca in Ungaria un sofer strain (in speta roman) trebuie sa fie neaparat vinovat. In cazul unei pedepse cu executare se poate solicita in tara (dupa extradare) eliberare conditionata si ce sanse am avea. Deja sunt executate (fara decizie) 6 luni si va mai dura ceva pana va fi gata expertiza si apoi...