procura nu a fost revocata niciodata
acum s-a cerut revocarea procurii... si implicit al contractului de vanzare catre mine ,dar mandatarul a vandut terenul de 1 an de zile.
mi l-a vandut mie eu sunt logodnica lui(avem un copil impreuna)
ei invoca nulitate absoluta a procurii, si contractului , spunand ca i-am fraudat am complotat impotriva lor etc.
( PROBLEMA ESTE CA LA CUMPARAREA TERENULUI X -( PE NUMELE LOR ,AM FACUT EU VARSAMANTUL IN BANCA CU ORDIN DE PLATA , UNDE APARE NUMELE MEU IN OP SCRIE CONTRACT VANZARE CUMPARARE TEREN ,,,,,,EU NEPUTATN SA L TREC PE NUMELE MEU DEOARECE ERAM IN PARTAJ CU FOSTUL SOT) AM CUMPARAT PE NUMELE ACESTOR PERSOANE #-o#-o#-o#-o intocmind imediat dupa contract si procura de vanzare absoluta pentru logodnicul meu italian. dupa cateva luni s-a terminat partajul si am revenit in posesia bunului cumparat de noi pe numele meu.
stiu.........este cam complicat, dar am avut incredere in aceste persoane care atunci i-mi erau foarte apropiati si nimeni nu ar fi crezut ca se va intampla asac ceva:O :O :O
in procura de vanzare nu s-a specificat modalitate platii si nici a incasarii sumei, deoarec cum am spus mai sus proprietari erau doar cu numele si atat. s-au oferit ca ajutor neexistand nici o pretentie la momentul acela.
au iesit dupa un an cu razboi cerand drepturile pe hartie ,:O:Oca de fapt ei nu au contribuit cu nici o suma la cumpararea terenului#-o#-o#-o#-o#-o#-o
multumesc pentru ajutor
problema este ca, mandatarul care avea procura de vanzare este cetatean strain ...iar in anul 2007 strainii aflati pe teritoriul romaniei nu puteau detine terenuri . De fapt terenul era al mandatarului ,care la cumpararea terenului ,pe numele alttor persoane a facut procura de administrare absoluta , de vanzare si alegerea vanzatorului ,cum crede de cuviinta si la pretul pe care il va considera....
la distanta de un an proprietarii s-au trezit ca de fapt le apartinea terenul............oameni fara caracter,tinand cont ca erau prieteni fff buni (marul discordiei ...pretul terenului a crescut) Intrebarea mea este De ce mai facem procuri de administrare , Vanzare daca acestea pot fi anulate la distanta de 1 an?
Fostii proprietari sustin ca nu au stiut de vanzare dar..........daca nu s-au prezentat niciodata la taxe si impozite sa plateasca impozitul anual, nici la registrul agricol sa l inregistreze, nici sa deschida fisa fiscala anuala ..... s.a.m.d?
au credibilitate in instanta?
multumescanticipat pentru raspuns?
domnule avocat
am cumparat un teren de la o persoana care avea procura de vanzare pentru terenul respectiv.
=D> dupa un an de zile fosti proprietari au cerut nulitatea absoluta a procurii pe care au facut o acestei persoane ,si implicit nulitatea actului de vanzare cumparare catre mine , pe motiv ca nu au stiut de aceasta tranzactie.procura a fost intocmita la un notar si ii dadea drepturi depline mandatarului sa vanda cui vrea si la pretul pe care il va considera de cuviinta ......etc
este posibila contestarea acestei procuri ? am fost chemata in judecata eu si mandatarul.#-o