avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate Ghenovici Daniela

Activitate Ghenovici Daniela

Fetița mea are 4 luni si încă nu am depus actele pentru alocația de stat. Dacă depun actele acum, pot primi banii din urma?
Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Dar din februarie am avut 126 de zile de concediul medical. Astea nu se pun? Ca am fost plătită. Iar la Cs Dinamo am avut contract 2 sezoane. Am încercat la muncă sa aduc o adeverință precum ca am avut salariul si contract, dar nu ma ajutat cu nimic.

Cornel Vasile a scris:

august 2019 - februarie 2020 ..... 7 luni luate in calcul

Ce statut ati avut in perioada aprilie 2018 - iulie 2019 ? .... va mai trebuiesc minim 5 luni in care sa fi realizat venituri supuse impozitului pe venit .

La CS Dinamo ati avut contract ? Daca da, in ce perioada?

In 2018 am jucat handball la Clubul Sportiv Dinamo, iar în august 2019 am lucrat ca, casier comercial până în februarie 2020. In martie am născut si am primit 126 de concediu medical
Bună ziua, M-am angajat în august 2019 ca, casier comercial, iar între timp am descoperit ca sunt însărcinată. Am muncit până în februarie 2020,în martie 2020 am nascut și nu am avut acele 12 luni de muncă și nu am putut beneficia de prenatal. Am primit concediul medical de 126 de zile, acum l-am terminat, iar medicul de familie mi-a spus că o sa-mi dea o adeverință pentru indemnizație creștere copil. Pot beneficia? Astept un răspuns urgent, vă rog.