Buna ziua, am absolvit liceul pe data de 29.05.2020, eu frecventand cursurile la zi. Sunt insarcinata in 5 luni in prezent, iar eu la inceputul lui noiembrie trebuie sa nasc. Am inteles ca eu sa pot primi indemnizație de crestere copil ar fi necesar sa primesc acel somaj dupa finalizarea studiilor si sa il intrerup in momentul in care nasc. Am nevoie va rog de indrumare in situatia aceasta. Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Luati legatura cu AJOFM si depuneti actele pentru acel somaj.
Dupa nastere... anuntati la AJOFM acest lucru pentru a intrerupe acordarea indemnizatiei pentru somaj si depuneti la primaria de domiciliu actele pentru a primi indemnizatia pentru Concediu Crestere Copil-CCC
Bună ziua, M-am angajat în august 2019 ca, casier comercial, iar între timp am descoperit ca sunt însărcinată. Am muncit până în februarie 2020,în martie 2020 am nascut și nu am avut acele 12 luni de muncă și nu am putut beneficia de prenatal. Am primit concediul medical de 126 de zile, acum l-am terminat, iar medicul de familie mi-a spus că o sa-mi dea o adeverință pentru indemnizație creștere copil. Pot beneficia? Astept un răspuns urgent, vă rog.
In 2018 am jucat handball la Clubul Sportiv Dinamo, iar în august 2019 am lucrat ca, casier comercial până în februarie 2020. In martie am născut si am primit 126 de concediu medical