avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate PopescuPopescuPopescu

Activitate PopescuPopescuPopescu

(3) În situaţiile în care prejudiciul evaluat potrivit prevederilor alin. (1) nu a fost recuperat de ocolul silvic care asigură
serviciile silvice sau administrarea fondului forestier, potrivit dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind
Codul de procedură fiscală
*), republicată, cu modificările şi completările ulterioare, acesta se recuperează, în baza
procesului-verbal, actului de control de fond forestier/parţial întocmit de personalul silvic, de către organele fiscale
competente subordonate Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru prejudiciul stabilit în sarcina persoanelor
juridice. Sumele astfel realizate se fac venit la bugetul de stat, iar pentru prejudiciul stabilit în sarcina persoanelor fizice
de către organele fiscale ale unităţilor administrativ-teritoriale, sumele astfel realizate se fac venit la bugetul local. ÎN CAZUL CĂ HOȚII NU SUNT PRINȘI ȘI OCOLUL SILVIC NU PRINDE HOȚII EU NU PRIMESC NICIO DESPĂGUBIRE PE LEMNELE FURATE DIN PĂDUREA MEA ? ȘI ASA DESPAGUBIRILE SUNT DERIZORII , FIIND JUMATATEA DIN VALOAREA PAGUBEI, CA CHIPURLE 50 % SE DUC LA FONDUL DE CONSERVARE SI REGENARARE, IAR VALOAREA FUNCTIILOR PADURII NEREALIZATE SE DUCE CHIPURILE LA FONDUL DE AMELIORARE . BATAIE DE JOC, DECI EU NU PRIMESC NICI MACAR 28,01 % DIN VALOAREA PREJUDICIULUI.
Comunistii au nationalizat o casa de la o ruda a mea. Am fost in judecata cu guvernul si cu consiliul judetean care au prezentat la proces o hotarare de guvern, unde in anexa hotararii este trecut doar anul dobandirii de catre stat a imobilului, fara sa fie trecut actul prin care s-a nationalizat acea casa. Am cerut la guvern sa-mi dea actul normativ prin care casa a trecut abuziv in proprietatea statului in timpul regimului comunist , dar guvernul mi-a transmit ca nu are acest act. ( si ca nu il poate identifica) . Acest lucru eu il consider o minciuna, de vreme ce in hotararea de guvern scrie ca acea casa a fost nationalizata intr-un anumit an, guvernul trebuie sa aiba si acel act, dar ma minte ca nu-l are. Am dat guvernul in judecata dar am pierdut procesul., pentru ca guvernul ma minte ca nu are actul ( de vreme ce in hotararea de guvern scrie ca acea casa a fost nationalizata intr-un anumit an , guvernul trebuie sa aiba si actul, ca altfel nu putea sa scrie acest lucru in hotararea de guvern ) . Ce pot face in aceasa situatie, daca guvernul ma minte ca nu are actul? Ceea ce relatez eu este logic, atata timp cat in anexa hotararii de guvern scrie ca acea casa a fost nationalizata intr-un anumit an, guvernul trebuie sa aiba si actul in baza caruia a scris acest lucru in hotarare , dar ma minte ca nu poate identifica acel act, lucru pe care eu nu-l cred, este o minciuna.