avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probeme cu Codul Silvic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probeme cu Codul Silvic

(3) În situaţiile în care prejudiciul evaluat potrivit prevederilor alin. (1) nu a fost recuperat de ocolul silvic care asigură
serviciile silvice sau administrarea fondului forestier, potrivit dispoziţiilor Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind
Codul de procedură fiscală
*), republicată, cu modificările şi completările ulterioare, acesta se recuperează, în baza
procesului-verbal, actului de control de fond forestier/parţial întocmit de personalul silvic, de către organele fiscale
competente subordonate Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pentru prejudiciul stabilit în sarcina persoanelor
juridice. Sumele astfel realizate se fac venit la bugetul de stat, iar pentru prejudiciul stabilit în sarcina persoanelor fizice
de către organele fiscale ale unităţilor administrativ-teritoriale, sumele astfel realizate se fac venit la bugetul local. ÎN CAZUL CĂ HOȚII NU SUNT PRINȘI ȘI OCOLUL SILVIC NU PRINDE HOȚII EU NU PRIMESC NICIO DESPĂGUBIRE PE LEMNELE FURATE DIN PĂDUREA MEA ? ȘI ASA DESPAGUBIRILE SUNT DERIZORII , FIIND JUMATATEA DIN VALOAREA PAGUBEI, CA CHIPURLE 50 % SE DUC LA FONDUL DE CONSERVARE SI REGENARARE, IAR VALOAREA FUNCTIILOR PADURII NEREALIZATE SE DUCE CHIPURILE LA FONDUL DE AMELIORARE . BATAIE DE JOC, DECI EU NU PRIMESC NICI MACAR 28,01 % DIN VALOAREA PREJUDICIULUI.
Ultima modificare: Luni, 13 Iulie 2020
PopescuPopescuPopescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Furt de lemne din padure - codul silvic nu e aspru deloc ! hamarsold1985 hamarsold1985 FURT DE LEMNE DIN PADURE CODUL SILVIC nu e aspru deloc ! Din pădurea mea hoții au tăiat arbori , și eu nu am primit nici măcar jumătate din ... (vezi toată discuția)
Despagubiri civile Constiuli Constiuli Buna ziua ! Am o nelamurire in ceea ce priveste executarea silita a despagubirilor civile . Cine urmareste in vederea executarii civile despagubirile civile ? ... (vezi toată discuția)
Romsilva ignora noul cod silvic. ce e de facut?! padureamea padureamea Buna ziua. As avea nevoie de un sfat, o indrumare pentru rezolvarea unei probleme si multumesc oricui imi va da o mana de ajutor. Familia mea detine 3 ha de ... (vezi toată discuția)