avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate DinuMihai99

Activitate DinuMihai99

Dar chestia este ca cei de la Serviciul Rutier Olt au trimis celor de aici de la Bihor sa imi adreseze foaia aceea. Chiar nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac.
Imi puteti atașa un model pentru contestatie va rog ?
Domnul avocat Razvan eu am permisul pe Olt iar acum m-am stabilit in Oradea, Bihor, pot depune contestatie si aici ? Nu ma pot deplasa deoarece lucrez. Multumesc de raspunsuri.
Si ce le pot face acum ? Sa nu le dau permisul sau sa ma judec cu ei ?
Sau depun contestatie ?
Multumesc
Buna ziua. Am si eu o problema, referitoare la suspendarea permisului de conducere. In anul 2019 mai exact in 27 Mai am acumulat 18 puncte de penalizare. Nu am primit de la nimeni nici-o scrisoare care sa imi comunice suspendarea permisului pe o luna de zile, adica din 27 mai pana in 27 iunie. In toata perioada de suspendare am condus si nu am stiut ca este suspendat. Dupa perioada de suspendare am fost oprit la un control de rutina, acolo domnii de la Politie mi-au adresat daca știu ca a fost permisul suspendat, și am raspuns că nu. Totul a fost ok au zis ca este in regula ca nu mai este nici-o problema.
Anul acesta in 2020 pe data de 01.07.2020 primesc scrisoare de la Serviciul Rutier in care imi transmite ca am acumulat 18 puncte si ca au ales ei perioada pentru suspendare . Dar eu nu sunt deacord. Ce pot sa fac ? Ajutor va rog, eu lucrez ca sofer si nu vreau sa isi bata ei joc de mine..........