Dar cum sa platim datoriile daca nu afiseaza cheltuerile ,am paliti sapt trecuta pe luna februarie,daca zic ceva la administrator de ce nu afiseaza cheltuerile nu raspunde nimic.Celalti proprietari nu zic nimic ,se pare ca suntemi singuri din 10 ap la care le pasa.Este ceva lege in privinta asta?adica izlolarea partilor comune?
Buna vin cu o problema cu care ne confruntam de 3 -4 luni,stam la ultimul etaj la un imobil de 4 etaje si ne ploua in cas ala instalatia electrica.Am sesizat asociatia dar am primit un raspuns fulger ,nu e obligat sa mi izoleze casa,si ca daca ploua sa mi fac pe cont propiu nu sunt oblogati sa plateasca ca sunt restantier ca suntem in urma cu cheltuerile cu 2 luni ca nu afiseaza administratoru si asa mai departe.Ce as putea face in privinta asta
?
va multumesc frumos ,pai am reusit sa iau legatura cu medicul de intreprindere care mia si facut recomandarea si e am inteles ca din iaunarie o sa pot intra in concediu de risc matern,intre timp sunt tot la locul respectiv de munca ,in picoare si ridicand greutate,ce am reusit sa castig este o pauza de 5 minute la 3 ore ,sper sa pot trece bine inca 3 sapt si sa fim sanatos fara complicati
Sunt insarcinatta in 11 sapt,sarcina cu eminenta de avort si si probleme cu varice,in urma unui examen complet facut de medicina munci mia recomandat schimbarea temporara a locului de munca pe un post de lucru cu activitate in pozitie de sezut ,fara efort fizic si expunere la solui de lipit.Dupa ce am prezentat raport la servici a iesit scandalu si am fost chemat la birou ca nu ma pote schimba de la locul meu actual de munca unde lucrez in picoare si depun efort fizic,din motiv ca nu are loc pt mine in alta parte ,ca unde ar putea sa ma mute a devenit un sanatoriu......ca prin urmare tot acolo am ramas cu pauze in 2 ore 5 minute ce e nimic .
Acum citind toate legile 9nr25/2004 ,96/2003,537/2004 am inteles ca am dreptu la un loc de munca adecvat ,dar sincer nu stiu ce sa fac ,directoarea cu un ton ridicat a zis ca i ar conveni mai bine sa stau in medical decat sa l incur
va rog s ami ziceti ce as putea face,am incercat sa contactez dr de la medicina munci dar nu am potut lua legatura cu ea
Sincer nus tiu daca exista vreun act ,dar atat stiu ca doar atunci aveam 10 ani ca parte lui tata a fost cedata noaua ,mama acum nu zice nimic ca ar fi sau nu .Dupa ce am vb cu tata nici el nu mai stie cum a fost ,dar nu stiu se poate redeschide un proces de partaj sau ceva intreab el[tata]
Parinti mei sunt divortati de 20 ani ,la divort posedau de un ap cu 3 camere care tata ne alasat noua mie si la sora mea.Insa ap e trecut pe numele lui mama noi atunci fiind minori.Momentan stam toti cu famiilile in acel ap ,mama,sora cu sotu si eu cu nevasta si copil.In urma unui discuti mama ma dat afara din casa ,m ar interesa sa stiu daca am ceva drept sa stau acolo in parte lasata de tata noua sau pur si simplu trebuie sa parasesc casa ca nu am nici un drept?
multumesc mult de raspuns ,acum e un pic mai bine tata ,da a fost in spital 7 zile ,intre timp am depus o plangere la tribunal dupa sfatul unu avocat acum nu am inteles ca daca am depus plingere la tribunal mai trebuie sa depunem si la politia din comuna[precizez ca sa intamplat la tara] si inca ceva un martor e muncitor de a vecinului si celalalt nu vrea sa declare ca a vazut ceva putem face ceva?
buna am si eu o problema mai delicata,tata venea casa la tara de pe camp si niste copii fugeau dupa gastele noastre ,sa dus la ei si la prins pe unu de bluza ,dupa care a venit tatal copilului si la batut pe tata in varsta de 65 ani operat cu comotie cerebrara si epilepsie.
In urma acestei artercati a ajuns tata la urgenta cu vanatai,a doua zi am ajuns la medicul legist care a dat 3 -4 zile ,numai ca intre timp i sa facut rau si a ajuns la neurologie internat unde am stat 7 zile.
Diagnosticul e dementa mixta si necesita ingrijire permanenta de o persoana,dupa loviturile cauzate cu pumnu in cap.
Dar prob e alt ca pers care a batut afirma ca tata la lovit pe copil care sufera de astm bronsic si ca ia cur sange din nas ,ba chiar a facut o plingere la politie.
A cum eu am nevoie urgent de sfat sincer santem disperati nu stiu ce sa facem,continuarea la medcul legist nu putem scoate ca e in concediu medicu asa ca stam pe loc.
Va rog ajutati ma
multumesc
:offtopic: Observ ca nu ati citit Regulamentul inainte de postare. Deschideti topic separat!
buna as avea o intrebare ,in august inplinim 2 ani cu primul copiil si santem chiemati la comisie pt acordarea a inca 1 an din cauza unu hadicap,daca cumva ramin insarcinata in anul asta pina la varsa la care inplineste primul copil3 ani si nasc intre timp ,beneficiez in continuare de 2 ani de maternitate pt bebe2?