avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Parinti mei sunt divortati de 20 ani ,la divort posedau de un ap cu 3 camere care tata ne alasat noua mie si la sora mea.Insa ap e trecut pe numele lui mama noi atunci fiind minori.Momentan stam toti cu famiilile in acel ap ,mama,sora cu sotu si eu cu nevasta si copil.In urma unui discuti mama ma dat afara din casa ,m ar interesa sa stiu daca am ceva drept sa stau acolo in parte lasata de tata noua sau pur si simplu trebuie sa parasesc casa ca nu am nici un drept?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:56, 31 Octombrie 2010
Exista vreun act prin care vi s-a lasat apartamentul despre care vorbiti ?
Sincer nus tiu daca exista vreun act ,dar atat stiu ca doar atunci aveam 10 ani ca parte lui tata a fost cedata noaua ,mama acum nu zice nimic ca ar fi sau nu .Dupa ce am vb cu tata nici el nu mai stie cum a fost ,dar nu stiu se poate redeschide un proces de partaj sau ceva intreab el[tata]
In functie de conditiile in care s-au petrecut lucrurile,verificati daca exista vreun act din partea tatalui(donatie,testament,etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept mostenire aurora1967 aurora1967 tata a mostenit o casa cu 5 cam si un teren aferent casei de425mp ,suntem 2 surori,iar mama cu tata au un ap de 2 cam ,ce mi se cuvine mie daca am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt casatorit si nu am copii,detin un apartament ... Khaine Khaine Buna ziua, sunt casatorit si nu am copii,detin un apartament primit prin donatie(mama are uzufruct viager) dar nu se foloseste de el,am si o sora care este la ... (vezi toată discuția)
Succesiune frati vitregi ioanandreea88 ioanandreea88 buna ziua. tatal meu, decedat pe 4 martie 2017 a avut inaintea casatoriei cu mama, o alta casatorie, in urma carei a avut o fiica. In momentul divortului de ... (vezi toată discuția)