Banii nu i am încasat, suma rezulta din stricciunile masinii, care si asa era varza, din motive de nesiguranta am produs un accident cu ea.
Iar suma care se crede că as fi însușit o este din neplata lunară a clienților a facturii. Din 60 restantieri doar 5 au dat declarație ca nu au achitat.
El spunându mi ca o încadrează la delapidare.
Si nu ma lasa sa vad dosarul cu declarațiile patronului si a clienților.
El nemaifiind patron, cu se poate rezolva o astfel de treaba. Stiu ca daunele mașinii trebuiesc achitate.
Trebuie sa iau legatura cu noul patron, sau tot fostului ma adresez?!
gi-jane2 a scris:
ce a zis mai exact politistul ? a venit la dvs acasa, v-a sunat sau cum a fost exact ? si ce a zis ? si dvs ce ati raspuns ?
plangerea a fost sigur pt delapidare ?
delapidarea e asta si nu are legatura cu faptul ca ati sifonat masina si ca nu ati incasat banii de la clienti.
(1) Însușirea, folosirea sau traficarea de către un funcționar public, în interesul său ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestionează sau le administrează se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării dreptului de a ocupa o funcție publică.
delapidare era, dac ati fi incasat banii de la clienti si i-ati si luat dvs , iar din acte rezulta ca nu i-ati incasat, e un ex.