Buna ziua! Multumesc mult pentru raspuns.
As vrea sa depun contestatia online, dar nu gasesc nicio informatie pe internet cum ca s-ar putea. Am gasit o singura adresa de email, dar este pentru contestatiile contra DSP.
Imi puteti indica o adresa de email unde as putea depune contestatia amenzii online pentru Judecatoria Sectorului 1?
Avocat Trifan Bianca Elena a scris:
Bună ziua,
Din punctul meu de vedere e un abuz ceea ce a făcut controlorul.
Dumneavoastră ați semnat procesul verbal?
Verificați și analizați procesul verbal, în sensul in care sa vedeți dacă datele dvs sunt scrise corect și complet, dacă sunt trecute corect data, respectiv locul săvârșirii contravenției.
Apoi, pentru dosar, nu aveți nevoie de 5 exemplare ale procesului verbal, ci de 3 exemplare (dintre care depuneți în instanta doar 2, unul rămâne la dvs.).
Trebuie sa achitați o taxa de timbru de 20 de lei, sa atasati copie de pe actul dvs de identitate (tot doua exemplare de depus la instanta și unul la dvs), precum și orice alte probe considerați dvs ca sunt utile. Pe scurt, tot ce depuneți în instanta depuneți în doua exemplare plus un exemplar care sa rămână la dvs.
Plângerea o depuneți la judecătoria de la locul săvârșirii faptei și se poate depune prin posta/curier/e-mail.