Bună ziua! Soțul meu, șofer de Tir fiind, în data de 5 februarie a suferit un grav accident într.o parcare, în timp ce își efectua paua de 45 de minute. A fost strivit între cabina lui, în timp ce își curăța parbrizul, și remorca altui camion care efectua manevra cu spatele. Respectivul a părăsit locul accidentului și soțul meu nu a reținut numărul de înmatriculare, doar ca era un camion de Lituania. În data de 28 aprilie, noi, familia am mers în Franța pentru a.l externa. În data de 10 iunie a ieșit de la ITM, Am. Pentru că a fost foarte grav accidentat, fractura de bazin a avut mai multe complicații, având nevoie în continuare, și în țară, de intervenții chirurgicale și îngrijiri medicale, efectuând.le în spital privat, din cauza pandemiei nepreluându.l nici un spital de stat. El beneficiază și în momentul actual de concediu medical. Întrebarea mea către dumneavoastră este urmatoarea: CNPP îi poate deconta cheltuielile spitalicești pe baza facturilor? Menționez, cheltuielile din țară la spitalul privat. Sau cine îi poate deconta aceste facturi? Se încadrează în articolul 18? Vă rog, lămuriți.mă, ce drepturi are după atâta suferință și chinuri! Vă mulțumesc frumos!