Am împrumutat prin transfer bancar un ins și am dovezile că mi-a cerut si i-am trimis. Nu mi-aLmai returnat banii și acum nu mai răspunde + blocat număr. Am screenshots și conversațiile. I-am mai împrumutat in trecut și a fost ok. Nu este vorba de o sumă mare dar vreau să o recuperez. Cum pot face asta, ce pași ar trebui urmați?
La bloc, o vecină a mamei are un câine care latră. Din cauza lui latră și câinii mamei. Mama a luat măsuri și i-a dotat pe câinii ei cu zgardă anti-lătrat, urmând să reia dresaj. Vecina a chemat politia pentru că o deranjează lătratul câinilor mamei. Menționez că cei doi câini nu latră mult, întotdeauna este cineva acasă cu ei, doar că, se pare că vecina are o problemă cu mama.
Știu că mama poate fi amendată dacă mai mulți vecini doresc asta dar nu cunosc cât, în ce fel.
De asemenea, aș vrea să știu care ar fi cea mai bună variantă de a rezolva problema cu hărțuirea mamei de către vecină în legătură cu problema aceasta și dacă și mama, la rândul ei, poate chema poliția din cauza vecinei.