avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare împrumut, transfer bancar & dovezi
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare împrumut, transfer bancar & dovezi

Am împrumutat prin transfer bancar un ins și am dovezile că mi-a cerut si i-am trimis. Nu mi-aLmai returnat banii și acum nu mai răspunde + blocat număr. Am screenshots și conversațiile. I-am mai împrumutat in trecut și a fost ok. Nu este vorba de o sumă mare dar vreau să o recuperez. Cum pot face asta, ce pași ar trebui urmați?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:36, 7 Februarie 2022
Va trebui sa il dati in judecata si apoi , dupa ce obtineti o hot favorabila, veti apela la un executor judecatoresc sa il execute silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imi recuperez banii imprumutati? am imprumutat cuiva 2000ron, ... Andrei027 Andrei027 Cum imi recuperez banii imprumutati? Am imprumutat cuiva 2000RON, am mesajele in care mi-a cerut banii si banii au fost trimisi prin transfer bancar. (vezi toată discuția)
Bani imprumutati cristi3535 cristi3535 am imprumutat o persoana cu o suma de bani , de ceva vreme refuza sa mai raspunda la telefon in concluzie nu vrea sa mai imi dea banii inapoi, daca pun un ... (vezi toată discuția)
Suma de bani in avans pentru cumpararea unei masini PaulTiriteu PaulTiriteu Tatal meu a intrat in legatura cu o persoana care se ocupa de importul de masini la mana a doua, pentru a-i aduce din Germania o masina. Ei s-au dus la un ... (vezi toată discuția)