ynocentta a scris:
Notificati oficial beneficiarul imprumutului cu obligatia restituirii sumei -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Pentru raspuns detaliat era necesar sa precizati daca ati incheiat document asumat de catre parti
Nu a fost facut un contract, suma este cea totala a mai multor imprumuturi mici, am salvate conversatiile in care mi-au fost ceruti banii, iar acestia au fost dati prin transfer bancar. Pe langa aceasta s-a intamplat si un incident (care acum cred sa fi fost inventat) in care el mi-a spus ca i-a fost furat portofelul si ca avea nevoie de bani pentru benzina pentru a ajunge acasa. Mi-a spus ca nu are cardurile salvate pe telefon si sa ii imprumut datele cardului meu pentru a cumpara benzina si ca imi va sterge cardul din telefon apoi. Mi-a trimis un videoclip in care sterge cardul din telefon, dar zilele recente m-am trezit fara bani in cont, acesta a salvat datele cardului aparent si a facut mai multe tranzactii in valoare totala de 738RON, am contactat banca si am schimbat cardul. Avand in vedere ca mai am mesajele si videoclipul in care pare ca sterge cardul din telefon, pot face plangere la politie pentru inselaciune/frauda si furt? Sau pot macar in instanta sa ma duc? Banca mi-a comunicat ca nu poate face nimic avand in vedere ca i-am dat datele cardului atunci.