avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate alicesutt

Activitate alicesutt

Buna. Am ong.

adriandimitriu a scris:

Cred că primul pas ar fi să să vă înființați un ONG

Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu (sper ca e corect) in care doresc sa ofer cazare cu titlu gratuit unor familii din alte orase, ce vin cu copilul/copiii la diverse tratamente. Ce pasi, ce documente, avize am nevoie pt a fi totul in regula? Sa nu existe probleme, neclaritati cu vecinii, respectiv asociatia de proprietari. Multumesc anticipat.
Multumesc frumos pentru informatii. Bine venite.
Buna ziua. Reprezint un ong care ajuta cu fonduri copiii cu dizabilitati. Am contract de colaborare cu o firma de contabilitate. Ca sa primim sponsorizari si delacratiile 230 trebuie sa fim inscrisi in registru. Deoarece nu a depus o declaratie, ong-ul a fost radiat din registru timp de 2 luni, 27.05-24.07, timp in care in luna iunie am primit 4 sponsorizari si in intervalul martie-30 iunie am depus la anaf cateva sute de declaratii 230. Problema este ca daca anafurile au incercat virarea acelor procente in perioada in care ong ul era radiat, banii nu au mai fost virati. Doresc sa imi dau in judecata contabila pt rele intentii/neprestare servicii sau cum s-or numi si sa ne despagubeasca cu sumele pierdute. Intrebare: ce tip de avocat am nevoie sa caut sa ne reprezinte? Mentionez ca acesti copii pentru care intrau fondurile, plateau cu banii terapiile necesare in recuperarea lor. Multumesc anticipat.