avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu (sper ...

Buna ziua, am un apartament proprietate, in condominiu (sper ca e corect) in care doresc sa ofer cazare cu titlu gratuit unor familii din alte orase, ce vin cu copilul/copiii la diverse tratamente. Ce pasi, ce documente, avize am nevoie pt a fi totul in regula? Sa nu existe probleme, neclaritati cu vecinii, respectiv asociatia de proprietari. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:23, 26 Aprilie 2025
Cred că primul pas ar fi să să vă înființați un ONG

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-un complex de vile, fiecare dintre ... MakarCiudra MakarCiudra Bună ziua! Locuiesc într-un complex de vile, fiecare dintre proprietari având cotă parte din drumul privat. Câțiva vecini intenționează să închidă ... (vezi toată discuția)
Activitate social culturala in bloc de locuinte zerox zerox In blocul in care locuiesc exista de ceva timp un ONG care isi desfasoara activitatea la ultimul etaj al blocului. Printre activitatile pe care vor sa le ... (vezi toată discuția)
Distanta minima de la zidul proprietatii( apartament) Bibicul03 Bibicul03 BUna ziua, Am o intrebare la dumneavoastra: Daca locuies la parterul unui bloc si acest bloc intre scari este prevazut cu locuri ( spatii , luminatoare ) in ... (vezi toată discuția)