avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Kyu1971

Activitate Kyu1971

Buna dimineata , multumesc!
Buna seara . Ma numesc Cristian .Am marea rugaminte sa ma lamuriti asupra unui aspect .
Am divortat acum aproximativ 1 luna , fosta sotie si un 1 copil minor sau mutat la alta adresa . Casa este pe numele mamei mele 50% si restul de 50 % este impartit intre mine si fosta sotie .
Problema este urmatoarea : am rugat-o sa vina de cate ori doreste si are nevoie la fostul domiciliu , are 2 randuri de chei complete , dar vine doar in lipsa mea . In lipsa mea umbla dupa acte , sustrage acte si au fost montate gps-uri cu cartela telefonica .
Acceptul meu pentru ea a fost atat verbal cat si scris , ca poate veni de cate ori doreste , doar cu o informare in prealabil referitoare la zi si ora estimativa.
In acest caz pot schimba yalele casei fara a intra in limita infractionalitatii ? Fara ca ea sa aiba la un rand de chei , si accesul in locuinta sa se faca doar in prezenta mea la ore si zile stabilite ferm ,
Mentionez ca dupa divortul pronuntat la notar , fosta sotie a declarat pentru ea si copil o noua adresa . Incepand cu data de 06.01.2019 sotia a parasit de 3 ori domiciliul conjugal .
Va multumesc anticipat .