Asa e. Am sa justific cele 3 salarii pt ca cam atat as primi daca ar merge pe restructurare ( preaviz-1 salariu, somaj, salariu recompensator). Sper sa accepte pt ca m au epuizat psihic.
M-am gandit si as dori 3 salarii.. Intr-adevar, sunt foarte revoltata de modul cum procedeaza. Faptul ca voi ceda nu inseamna ca ma vor vorbi de bine unui viitor angajator..
Buna ziua! Am nevoie urgenta de un sfat. Mi s-a prezentat o cerere de demisie si un plic cu bani drept salariu compensatoriu. Nu am semnat. Coordonatoarea ma implora in lacrimi sa semnez si ma ruga sa ma gandesc la binele ei intrucat ea m a anuntat din timp ca vor sa ma dea afara desi i s a zis sa nu ma anunte. Si persoana de la hr a incercat sa ma convinga, ea fiind sotia unuia dintre sefi. Am zis ca vreau sa ma concedieze pe motivul real ( restructurare/ desfiintare post pt ei nu mai au bani). Am zis ca vreau somaj. S au oferit ei sa imi plateasca somajul, facand si calculele in fata mea. Au precizat ca nu se poate merge pe desfiintare pt ca eu deoarece am fost in somaj tehnic nu ma pot concedia. Nu este adevarat. M am informat. Sunt presata. In itm nu prea am incredere. Nu stiu ce sa fac in continuare. Intrebare: Care ar fi motivele pentru care ei nu vor sa mearga pe concediere prin desfiintare, de ce nu respecta legea? Oare nu au platit contributiile?
P.S.: lucrez intr un mare birou de executori judecatoresti.