avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate eu19788

Activitate eu19788

Răspuns la discuția Evacuare concubin
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect...Aveți dreptate,dar situația este mai delicată.... în sensul ca el este mai tânăr cu 11 ani decât soacră-mea, plus că el rămâne la ceva timp singur cu copii mei acasă, doarece soacra are niște neamuri pe la țara și le mai vizitează, eu lucrez la tura de 24/48,si soția lucrează la program de la 08.00-17.30........iar câștigul de care vorbeați este siguranța familiei mele! Mulțumesc.
Răspuns la discuția Evacuare concubin
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc pentru explicații! Cred ca e mai bună varianta cu șuturi în fund!!
Răspuns la discuția Evacuare concubin
Mulțumesc pentru răspuns, dar problema este ca soacră-mea ține cu el,cu toate ca el nu locuiește cu forme legale plus că încă mai este căsătorit cu prima soție. Eu și soția am devenit proprietari în urma încheierii contractului de întreținere a soacrei cu drept de abitație viageră. Notarul știu ca ne-a spus ca doar ea are dreptul sa locuiască, fără alți chiriasi..!Doresc acest lucru deoarece consider ca va devenii un pericol pentru cele 2 fete ale mele (11,14 ani).....știm ce hram poartă concubinii..! Întrebarea este.. poate fi evacuat chiar dacă soacră este împotrivă?
Bună seara. Concubinul soacrei, poate fi evacuat,... dacă la locuința respectivă vorbim de un contract de întreținere cu clauză de abitație viageră doar pentru soacră?.. Deoarece a început sa devină violent la băutură,... și tare aș dori să-i rup oasele!!