avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Catalinca

Activitate Catalinca

Ii voi lasa imputernicire mamei.
Va multumesc mult!!

Justitiarul711 a scris:

In 14 august mergeti la evidenta, dupa care plecati cu pasaportul dar cine va ridica buletinul? Puteti sa imputerniciti pe cineva, la notar, inainte de a depune actele, care sa va ridice buletinul. Nu o sa va trimita serviciul de evidenta buletinul in strainatae pentru ca nu are astfel de atributii.

Multumesc pentru raspuns!
Notarul mi-a spus ca imi pot schimba buletinul chiar pe 14, deoarece este un divort de comun acord la notar!

Emilika40 a scris:

Puteți călători cu pașaportul actual și vi-l puteți schimba în UK, dar nu puteți merge la Evidență pentru cartea de identitate în 14 august.

Ca să depuneți actele trebuie să aveți sentința de divorț și să o legalizați - să aibă mențiunea definitivă. Până va fi redactată vor trece multe săptămâni, iar după ce o primiți mai trebuie să treacă 30 de zile ca să o puteți legaliza. Un avocat împuternicit de dvs. se poate ocupa de asta. Sau faceți de-acum o împuternicire la notar cuiva care se descurcă.

Buna ziua! Ma puteti ajuta, va rog cu o informatie?
Daca divortul de la notar se pronunta pe 14 august, as putea sa merg in aceeasi zi la schimbat de buletin, urmand a-mi fi trimis prin posta in strainatate, iar eu sa calatoresc in aceeasi zi de 14 august cu pasaportul pe numele fostului sot, iar cand primesc buletinul sa il schimb la ambasada din Londra?
Va multumesc!!