Buna ziua am o problema legata de locul de munca, am stat 5 luni la un birou ..timp in care s-a tipat la mine ,am fost pusa sa fac lucruri care nu intrau in aributia mea (sa fac curatenie, sa merg la posta, sa fac cumparaturi de la magazin) am acceptat toate astea, eram la inceput si am zis ca daca vreau sa fac o meserie mai trebuie sa mai fac si alte chestii ,peste tipete insa nu am putut trece si peste bajtocora, colega cu care am lucrat a plecat, intre timp au venit alte fete , iar eu am solicitat concediu, nu mi s-a acordat ,salariul nu mi s-a dat iar cand am venit cu cererea de demisie am fost iar batjocorita ca nu stiu nimic, ca nu am facut nimic (in conditiile in care am ajuns la epuizare,mese neregulate, stat peste program si neplatite orele suplimentare desigur, stres in fiecare zi si nopti nedormite si stari de rau din cauza stresului) dup[ care au urmat tipete si amenintari ca nu ma mai angajeaza nimeni,ca o sa-mi faca rau ca se duce la ANAF AJOFM ca nu mi-am indeplinit atributiile ca se asigura ca nu o sa ma mai angajeze nimeni, am iesit pe usa tot pe amenintari, spunand oarecum sa mai stau 5 zile ,eu numai pot sta nici 0 zi avand in vedere ca deja pentru mine e un cosmar, am dreptul la demisie fara preaviz, corect?