Multumesc pentru timpul acordat. Cazul l-am prezentat pe scurt dar as fi putut da detalii. As fi asteptat totusi un sfat de specialitate, nu o reclama.
Buna ziua!
In urma unui accident minor (nerespectarea distantei de catre celalat) am fost amenintat de catre doi indivizi cu bataia - gesturi de lovire cu pumnul si cu bata plus injurii si amenintari verbale. S-au mai muiat cand am inceput sa filmez cu telefonul, Nu am raspuns la injurii, nu m-am angajat intr-o incaierare. Eram cu sotia si un copil de 2 ani. Am chemat un echipaj de politie care le-a dat drumul fara sa le dea nici o amenda sau mustrare. Am facut plangere, In prima faza lucratorul mi-a dat dreptate vazand filmarea. Cam dupa aproape un an a trimis dosarul la procuror cu propunere de clasare, iar dansul a clasat cazul. Am facut recurs la prim procuror care mi-a raspuns ca sustine solutia de clasare. Motivatia a fost ca cica nu ar fi produs temeri amenintarile. C'mon. Cine-i psihologul acela? Va rog, credeti ca am vreo sansa la judecator impotriva a doi procurori si a unor politai care par sa apere pe cineva? Va multumesc!