avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! In urma unui accident minor (nerespectarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! In urma unui accident minor (nerespectarea distantei ...

Buna ziua!
In urma unui accident minor (nerespectarea distantei de catre celalat) am fost amenintat de catre doi indivizi cu bataia - gesturi de lovire cu pumnul si cu bata plus injurii si amenintari verbale. S-au mai muiat cand am inceput sa filmez cu telefonul, Nu am raspuns la injurii, nu m-am angajat intr-o incaierare. Eram cu sotia si un copil de 2 ani. Am chemat un echipaj de politie care le-a dat drumul fara sa le dea nici o amenda sau mustrare. Am facut plangere, In prima faza lucratorul mi-a dat dreptate vazand filmarea. Cam dupa aproape un an a trimis dosarul la procuror cu propunere de clasare, iar dansul a clasat cazul. Am facut recurs la prim procuror care mi-a raspuns ca sustine solutia de clasare. Motivatia a fost ca cica nu ar fi produs temeri amenintarile. C'mon. Cine-i psihologul acela? Va rog, credeti ca am vreo sansa la judecator impotriva a doi procurori si a unor politai care par sa apere pe cineva? Va multumesc!
Angajati-va avocat care sa studieze dosarul si in functie de probatoriul administrat sa va evalueze cazul. Nu se poate face o analiza a cazului dvs doar din informatiile sumare pe care le furnizati, judecatorul cand va solutioneaza plangerea analizeaza legalitatea si temeinicia ordonantei atacate in baza lucrărilor şi a materialului din dosarul de urmărire penală.
Multumesc pentru timpul acordat. Cazul l-am prezentat pe scurt dar as fi putut da detalii. As fi asteptat totusi un sfat de specialitate, nu o reclama.
Nu vad unde este reclama, personal nu pot face o analiza doar din ce ati prezentat dvs, asteptati poate va raspunde altcineva.
Pe de alta parte, trebuie sa tineti cont de faptul ca sunteti pe un forum public unde va pot raspunde si persoane care nu au pregatire juridica, daca doriti consultanta de specialitate, nu aici o veti obtine.

Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aruncat cu hamburgerul in procuroare... picpic89 picpic89 Am un proces penal, in care sunt parte vatamata. Procurorul de caz tergiverseaza aflarea adevarului de 2 ani, dupa ce pt. anumite persoane a facut dijungerea ... (vezi toată discuția)
Plangere prealabila ContSters403177 ContSters403177 Salutare , imi poate spune cineva care sunt etapele unei plangeri penale si care este treaba cu aceasta plangere prealabila ? Am fost atacat cu un cutit si ... (vezi toată discuția)
Unde pot face plangere politist, suspectand ca influenteaza procurorul de caz? unde pot depune ceva legat de caz dar mai sus de procurorul de caz? Diamandi Diamandi Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l\'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si ... (vezi toată discuția)