Am avut proces penal cu doi samsari, acuzatie de inselaciune, l'am pierdut pentru ca politistul de caz a propus clasarea, fara sa faca vreo investigatie si fiind partinitor iar procurorul de caz a fost de acord, acesta prin ceea ce a zis dovedind ca nu a citit declaratiile samsarilor la politie, pentru ca motivul pentru care a acceptat clasarea propusa de politist a fost ca eu au zis ca nu este masina lor, ori in declaratii nu asta au zis ci ca unul a cumparat'o de la cineva care nu e in actele masinii si a vandut'o celuilalt . Acum e alt proces penal, acelasi politist de caz, acelasi procuror de caz. Am fost la politie sa depun marturie si sa studiez dosarul. Politistul a zis ca pentru el cazul e ca si clasat si mai ramane sa se duca la procuroare sa ii spuna.
Vreau sa fac in timp util, pana ajunge el la Parchet, plangere impotriva lui si mi'ar prinde bine o audienta la procuror, dar nu stiu daca este posibil.
Stiu ca pare un film de actiune, dar eu chiar vreau sa invinga binele de data asta...
Orice sfat este binevenit. Aici mi'am facut prieteni printre avocati si tot aici am primit raspunsuri foarte utile.
Multumesc.
Depuneti plangere impotriva ordonantei la prim procuror si daca nu va raspunde in termenul legal sau daca solutia nu este favorabila, la judecatorul de camera preliminara.
Deocamdata dosarul este in faza de studiu la politie.
Pentru celalalt dosar am facut plangere la prim procuror fata de solutia procurorului de caz dar a fost respinsa. Domnul avocat de la vremea aceea nu ne-a zis ca mai puteam sa facem si la camera preliminara ceva si din 2017 pana acum...nu prea mai avem ce face pe partea aceea. Culmea, dosarul s-a clasat pe inselaciune, fiind clar vorba despre doi samsari.
Macar acum sa fie facuta dreptate in noul dosar penal pe fals, uz de fals, amenintare si fals in declaratii...